fbpx

Premiere Luxe Oud pentru ea

Parfumul Avon Premiere Luxe Oud pentru ea face parte din categoria oriental-lemnos-florală. Se va lansa în catalog avon campania 16/2016, un catalog care ne va impresiona ca de obicei cu noutăți, seturi cadou pentru sărbători și multe oferte.
Aromele care s-au combinat în acest parfum sunt mandarină aurie, trandafir roșu de Bulgaria, ulei de lemn de agar mai cunoscut și sub numele de oud.
Oud este o rășină aromată produsă de o anumită specie de copaci, Aquilaria, după ce aceștia au fost infectați cu parazit micotic care produce un mucegai. Acești copaci sunt foarte rari, de aceea prețul acestui ulei este foarte mare.
Lemnul de aquilaria cu oud distilat are un miros care amintește de santal și ambră cu o notă foarte balsamică, fiind foarte apreciat de parfumeria arabă. Oud se mai regăsește și în tămâia folosită în templele exprem orientale datorită aromei speciale.

oud
Parfumul Premiere Luxe Oud reprezintă combinația perfectă pentru iarna ce vine.
Ținând cont de faptul că din catalog avon 16/2016 ne inspirăm pentru sărbători, acest parfum va reprezentanta o idee extraordinară de cadou pentru Crăciun.
Sticla conține 50 ml.
Cod produs 02725

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abonare Noutati Avon

Imi place Avon si vreau sa stiu mai multe!
Vreau sa primesc informații!