fbpx

Nova Junior Reprezentant Nou c5-c9 2016

Nova Junior arată ce premii oferim fiecărui Reprezentant Nou înscris în semn de bun venit.

În prima campanie de la înscriere plasează comandă de minim 150 lei și poți alege gratuit între apa de toaletă Summer White cod 91009 sau setul Advance Tehnics format din șampon și balsam hrănitor cod 91017.

În a doua campanie de la înscriere plasează comandă de minim 190 lei și ai la alegere apa de parfum Avon Luck la 30 ml cod 91025 sau set format din mascara Big&Daring și crema NutraEffects pentru luminozitate cod 91033.

Dacă ai plasat comandă de minim 120 lei în fiecare din ultimile 2 campanii consecutive, a treia și a patra campanie de la înscriere ca Reprezentant Avon îți aduc un discount mărit cu 5% sau 10%, în functie de valoarea comenzii tale. Vezi și grila de discount avon. Păstrezi acest beneficiu atâta vreme cât condiția de continuitate este îndeplinită.

A cincea campanie ca Reprezentant Avon îți aduce Cadou Automat setul format din sprayul parfumat Tomorrow, crema de corp Today, lacul de unghii nuanța Real Red și rujul Luxe, nuanța Designer Red. Condiția de acordare a acestui set este să fi plasat comenzi de minim 1300 lei în primele 5 campanii de la înscriere. Setul se livrează odată ce ai plasat comanda din campania 5 și condiția este îndeplinită.

set-nivel-4

La toate aceste comenzi beneficiezi de discount conform grilei de discount.

Dacă vrei să primești aceste cadouri, să beneficiezi de discount până la 40% și multe alte beneficii completează formularul de înscriere Reprezentant Avon și te voi contacta imediat pentru detalii.

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abonare Noutati Avon

Imi place Avon si vreau sa stiu mai multe!
Vreau sa primesc informații!