fbpx
chip de femeie roscata la machiaj

Machiajul la roșcate

Femeile cu părul roșcat sunt de cele mai multe o adevărată apariție. Uneori par delicate, alteori misterioase, parcă au pășit dintr-o poveste..
Alteori roșcatele sunt o întruchipare a puterii, a încrederii în sine. Distracția, energia, senzualitatea fac parte din natura lor.
Machiajul unei astfel de femei trebuie să fie pe măsură dar fără a eclipsa.
De regulă tenul este deschis la culoare, altfel că, uneori, e necesar să aplicăm doar puțină pudră. Dacă este necesar să estompam anumite imperfecțiuni sau să uniformizăm nuanța tenului vă recomand fondul de ten cu formulă îmbogățită cu safir alb de la Avon Luxe care se adaptează nuanței tenului, oferind acoperire impecabilă și hidratare.
Roșcatele pot avea ochii într-o nuanță de maro-auriu, verde, rareori albastru.

 

Roșcatele cu ochii în nuanțe de ciocolată, maro-auriu se pot juca cu o gamă variată de culori, de la clasicele olive, kaki, la combinații de mai multe culori chiar îndrăznețe: violet, roșu,auriu. De exemplu: maro închis aplicat pe linia genelor de jos și verde pe cea de sus pentru a da impresia de ochi mari.
Roșcatele cu ochi verzi pot aplica nuanțe de soft black, dark brown, liliachiu închis într-o combinație stil smokey eyes.
Roșcatele care au ochii albaștri trebuie să aibă un bun simț al echilibrului deoarece nuanțele roșcat și albastru se scot reciproc în valoare iar restul machiajului trebuie să fie discret. Ele pot folosi nuanțe de albastru-gri, albastru-petrol în combinație cu persica caldă.
Pentru machiajul buzelor roșcatele pot folosi nuanțele de coray, piersică, miere, chiar și arămiu aprins dacă au tenul deschis și nu au exagerat cu machiajul ochilor.

red-gold
SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abonare Noutati Avon

Imi place Avon si vreau sa stiu mai multe!
Vreau sa primesc informații!