fbpx

Christian Lacroix Bijou Avon
Celebrul parfumier francez Christian Lacroix a creat special pentru Avon parfumurile Christian Lacroix Bijou pt Ea și Christian Lacroix Bijou pentru El.
Forma recipientelor în care sunt ambalate este deosebită, simetria designului fiind desăvarsită. Femeilor le plac instinctiv lucrurile care au o simetrie clară, precum această sticlă, care are forma unui diamant șlefuit oval.
Partea de jos a sticlei arată exact ca o piatră pretioasă cu fațete care se estompează discret pe la mijlocul sticlei. Acest parfum face parte din categoria oriental-gurmandă și în el predomină aromele de mandarină italiană și vanilie. Este un parfum cald, condimentat, puțin picant. Anasonul stelat este recomandat de medicina chinezească pentru creșterea imunitătii dar și a libidoului, fiind o mirodenie destinată trezirii iubirii. Totuși, după prima pulverizare, prima impresie de citrice se estompează și parfumul păstreaza aroma dulce a vaniliei. Este un parfum dulce,feminin și elegant.
Cod parfum Christian Lacroix Bijou pentru Ea 09423

Christian Lacroix BIJOU pour Homme păstrează același design ca un diamant fațetat, dar puțin mai pătrătos în partea de jos, culoarea sticlei fiind de un masculin negru-cenușiu, spre deosebire de cel pentru ea care are o culoare de roz-miere foarte feminină.
Acest parfum crează un contrast plăcut între ghimbirul proaspăt și cardamon, contrast îmbogățit și de notele bogate de lemn de cașmir. Acest parfum are o aromă bărbătească, dar totuși nu este foarte dur, ci mai degrabă mângâie plăcut dar cu fermitate simțurile.
Cod parfum Christian Lacroix Bijou pentru El 12542

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abonare Noutati Avon

Imi place Avon si vreau sa stiu mai multe!
Vreau sa primesc informații!