Blog frumuseţe și îngrijire

Grila de discount Avon

Probabil te întrebi, ce câștigi ca Reprezentant Avon?
În primul rand, câștigul unui Reprezentant Avon îl reprezintă discountul acordat în funcție de volumul vânzărilor. Să presupunem că într-o campanie vei prelua de la clienții tăi comenzi de produse cosmetice în valoare totală de 1000 lei, vei beneficia de un discount de 40%, adică Avon iți va cere să achiți pentru respectivele produse suma de 600 de lei, deci câștigul tău va fi de 400 de lei. Cu cât ai comenzi mai mari, cu atât grila de discount Avon este mai avantajoasă.

Începând din 2020, fiecare Reprezentant Avon beneficiază de 2 modele de Discount Avon. În primul rând, trebuie să știi cele 3 segmente din care poți face parte ca Reprezentant Avon. În funcție de valoarea totală a comenzilor cumulate în campania anterioară poți fi: Beauty Fan Avon (BF), Beauty Advisor Avon (BA) sau Top Beauty Advisor Avon (TBA).
Este important să știi segmentul din care faci parte pentru că noua grilă de discount Avon iți oferă avantajul de a beneficia de cel mai mare discount dintre (1) – cel aferent comenzii plasate de tine în actuala campanie și (2) – cel aferent segmentului în care te încadrezi ca Reprezentant Avon (BF, BA, TBA). Bonus, dacă ești Beauty Advisor sau Top Beauty Advisor sau dacă plasezi o comandă minimă de 300 de lei în campania actuală, te vei bucura și de Livrare Gratuită.
Pragurile de discount și alte informații le poți vedea în imaginea de mai jos.

Important!

  • Valoarea minimă a unei comenzi pentru care primești Discount Avon este de 75 de lei;
  • Ca Reprezentant Avon poți beneficia și de discounturi mai mari (de până la 50%) la produsele Avon comandate; Urmărește campaniile promoționale!
  • Exemple privind modul de aplicare a grilei de discount găsiți în articolul Beauty Start Avon. Tot în acest articol sunt prezentate Cadourile și alte beneficii acordate noilor reprezentanți Avon în primele 3 campanii de la înscriere. Click pe butonul de mai jos și descoperă toate aceste avantaje!

No Comments
Cutie de bijuterii chihlimbar UGears

Cutia de bijuterii, ştiută şi sub numele de cufăr de comori sau sipet, este încă din cele mai vechi vremuri un semn distinctiv al oamenilor inteligenţi, capabili să posede şi să aprecieze obiecte de valoare. Cutia de bijuterii este unul dintre lucrurile care, pe de o parte ascund, pe de altă parte expun. Când vedem o cutie de bijuterii, imediat ne imaginăm comorile dinăuntru. În ea ne punem bijuteriile, amuletele, obiecte cu o valoare sentimentală specială şi nu numai, la loc ferit, protejate atât de priviri indiscrete, dar şi de praf sau alte surse de murdărie.

Cutia de bijuterii a împrumutat, încă de la începuturile existenţei ei, din puterile şi semnificaţia conţinutului său. În Egipt, clasa nobilă obişnuia să poarte bijuterii şi să le păstreze în frumoase sipeturi, realizate de obicei din materiale la fel de preţioase ca şi conţinutul lor. În Roma antică, bijuteriile erau un simbol al statutului. Până în epoca victoriană, posesia de bijuterii era un lucru rar, accesibil doar celor privilegiaţi. Necesitatea păstrării lor în cutii speciale era o ocazie ca meşteşugarii să facă dovada unei inteligenţe creatoare. Să nu uităm de faimoasele ouă Fabergѐ, rolul lor iniţial fiind acela de ascunde o bijuterie.

Forma si materialele din care erau făcute cutiile de bijuterii au variat în timp. Pornind de la cutia dreptunghiulară, cu linii clare, drepte, realizată din argint, aur sau alte metale, având sau nu decoraţiuni florale, până la adevarate opere de artă precum casete cu nenumărate sertăraşe, împodobite cu pietre preţioase.

Cutie de bijuterii metalica decorata

Elementele religioase precum cele din imaginea de mai jos, în stânga, care împodobesc Brescia Casket, o cutie de fildeş din secolul 4, cu 36 de personaje sculptate, cel mai probabil, figuri ale creştinătăţii, dar şi elementele politice au reprezentat o altă metodă de a împodobi cutiile de bijuterii, dându-le uneori o valoare chiar mai mare decât a conţinutului în acest fel.

Surprinzator, dar chiar şi lumea basmelor are propriile cutii de bijuterii, celebră în sens negativ fiind cutia de bijuterii comandată de mama vitregă a frumoasei Albă ca Zăpada, regina, rolul ei fiind de a păstra inima fiicei sale vitrege, după ce ar fi fost ucisă de vânător.

Africa a oferit teme şi materiale exotice pentru crearea acestor cutii: lemn de esenţă rară, margele cusute, sculturi si reprezentări ale unor elemente reprezentative pentru cultura locală.

Ţările din estul îndepartat, China, Japonia, Coreea au considerat dintotdeauna că lemnul are proprietăţi deosebite, că are “viaţă”, suflet.

Cutie de bijuterii cu sertare din lemn

Cutia de bijuterii este un cadou atemporal, găsindu-şi locul în lista cadourilor speciale, dovedind o bună întelegere a necesităţilor unei femei rafinate de a păstra într-un loc special bijuteriile şi micile obiecte de valoare.

Cum în ziua de astăzi există o mulţime de magazine de unde aceste cutii de bijuterii pot fi achiziţionate, ceea ce ne diferenţiază de un simplu cumpărător este implicarea noastră în conceperea obiectului, realizarea lui efectivă. Mulţi sunt cei care cumpară, puţini cei care îşi pun o amprentă personală. Când primim un cadou, ne dorim să vedem efortul, strădania celui ce l-a oferit, măcar în procesul de cautare. Dar eu cred că a fi asamblat personal de cel sau cea ce ni-l oferă ar fi cu adevărat ceva deosebit.

Cutia antică de bijuterii de la UGears ModelS Romania este de o fineţe ieşită din comun care ne pune la lucru inteligenţa şi abilitatea practică. Cutia Antica de Chihlimbar este un puzzle mecanic 3D, realizat din lemn natural, care se asamblează fără lipici. Toate partile sunt deja tăiate si pot fi îndepartate cu uşurintă din tabliţă. Toti pasii de asamblare sunt descrişi în detaliu, pas cu pas în broşura de instrucţiuni.

După ce puzzle-ul a fost asamblat, pentru a-l pune în mișcare, trebuie să trageți capacul care va activa cele trei blocuri principale: doua dintre ele sunt mecanisme oglindite care se misca si se transforma in compartimente superioare, iar un al treilea mecanism activează sertarul inferior din mjlocul cutiei. Dupa acest dans printre mecanisme, veti avea acces la 6 compartimente pregatite sa va gazduiasca micile comori. Cu numai un pas mai departe veti descoperi doua compartimente secrete suplimentare. Dar povestea nu se termina aici! Mai sunt doua compartimente secrete, dar mai intai va trebui sa gasesti si apoi, sa apesi butonul ascuns in spatele cutiei.

Puzzle 3D

Puzzle-urile UGears îi aduc impreună pe cei ce le au. Montandu-le petreci clipe de neuitat alături de cei dragi.

Alte modele de puzzle-uri 3D pentru adulti si copii cu varsta de +12 ani, puzzle-uri de colorat pentru copii cu varsta de +5 ani gasiti aici.

No Comments
Pallete Mania Avon

Palette Mania Avon

Fiecare femeie are trăsături unice si o frumusețe care ține mai mult de expresivitate decât de culoarea ochilor, forma buzelor sau conturul feței. Imaginația si o bună paletă de machiaj te ajută sa le pui in valoare. Te sfătuiesc sa încerci produsele din gama Palette Mania Avon deoarece femei din mai multe țări sunt încântate de calitatea lor. In plus, fiecare paletă conține de la 4 până la 20 de nuanțe diferite. Daca nu ai experiență, ești in pană de idei sau vrei să afli care sunt noile tendințe legate de machiaje cu siguranță vei găsi pe internet tutoriale care te pot ajuta. Sau lasă-ți imaginația să zboare si joacă-te combinând nuanțele de pe paleta de machiaj.

No Comments

Luminata este o creație a celebrului parfumier Mourice Roucel pentru Avon, același autor al bestsellerelor Be Delicious de la DKNY, Celine Dion Sensational și Gucci Envy.
Apa de parfum Luminata este o strălucitoare compoziție floral-fructata care persistă toată ziua. Notele de vârf sunt arome de pară și vanilie, cele de mijloc sunt bujor și vanilie. Notele de bază sunt lemnoase, o combinație încântătoare de vanilie de Madagascar, lemn alb și mosc.
În România este produsul vedetă al broșurii 14 / 2018, unde Anca Serea, ambasador Avon, o poartă cu strălucire. Avon oferă în broșura 14 două cadouri la comandarea acestei ape de parfum: loțiunea de corp și mini-apa de parfum.

No Comments

Grila de discount Reprezentant Avon valabilă din campania 13 / 2018

Noua grilă de discount este mai atractivă datorită celor 6 nivele, spre deosebire de 4 din versiunea anterioară, iar primul nivel pornește acum de la 75 lei față de 120 lei așa cum era înainte.
Fiecare nivel atins aduce un procent mai mare de discount iar bonusul de continuitate este oferit acum încă din a doua campanie consecutivă de activitate. Este considerat activ orice reprezentant Avon care a plasat macar o comandă în campania respectivă și diferența dintre valoarea comenzilor plasate și a retururilor înregistrate este mai mare ca 0.
Procentul de discount începe de la 10% și poate ajunge până la 40%. Avon oferă acum 40% discount și la produsele condiționate, față de 10% așa cu era în vechea variantă, fiecărui reprezentant care a fost activ în campania precedentă și care acum plasează o comandă de peste 1000 lei. Oricare comandă plasată ulterior în cadrul aceleiași campanii va păstra acest beneficiu de 40% discount la produsele condiționate.
În cazul acestui beneficiu vorbim totuși de o ofertă limitată pe perioada campaniilor 13-15 / 2018 și, în funcție de interesul arătat de reprezentanți, ea va fi prelungită sau nu.
Taxa pentru procesarea comenzilor se aplică acum doar comenzilor mai mici de 75 lei, față de 100 lei cât era înainte.

Dacă sunteți tentat/ă de aceste beneficii, vreți să știți mai multe despre câștigurile pe care le are un reprezentant Avon sau vreți să vă reactivați, completați acest formular și veți fi contactat/ă în scurt timp de către un coordonator.

No Comments

Abonare Noutati Avon

Imi place Avon si vreau sa stiu mai multe!
Vreau sa primesc informații!