fbpx
Grila discount Avon

Probabil te întrebi, ce câștigi ca Reprezentant Avon? 💰
În primul rand, câștigul unui Reprezentant Avon îl reprezintă discountul acordat în funcție de volumul vânzărilor. Aici afli care este grila discount Avon si cât de avantajos este sa fii reprezentant Avon.

Grila discount Avon explicată

Să presupunem că într-o campanie vei prelua de la clienții tăi comenzi de produse cosmetice în valoare totală de 1000 lei, vei beneficia de un discount de 40%, adică Avon iți va cere să achiți pentru respectivele produse suma de 600 de lei, deci câștigul tău va fi de 400 de lei. Cu cât ai comenzi mai mari, cu atât grila discount Avon este mai avantajoasă.

Începând din 2020, fiecare Reprezentant Avon beneficiază de 2 modele de Discount Avon. În primul rând, trebuie să știi cele 3 segmente din care poți face parte ca Reprezentant Avon. În funcție de valoarea totală a comenzilor cumulate în campania anterioară poți fi: Beauty Fan Avon (BF), Beauty Advisor Avon (BA) sau Top Beauty Advisor Avon (TBA).
Este important să știi segmentul din care faci parte pentru că noua grilă de discount Avon iți oferă avantajul de a beneficia de cel mai mare discount dintre (1) – cel aferent comenzii plasate de tine în actuala campanie și (2) – cel aferent segmentului în care te încadrezi ca Reprezentant Avon (BF, BA, TBA). Bonus, dacă ești Beauty Advisor sau Top Beauty Advisor sau dacă plasezi o comandă minimă de 300 de lei în campania actuală, te vei bucura și de Livrare Gratuită.

Aici afli care este grila discount Avon si cât de avantajos este sa fii reprezentant Avon. 💰


Pragurile de discount și alte informații le poți vedea în imaginea de mai jos.

Aici afli care este grila discount Avon si cât de avantajos este sa fii reprezentant Avon.

Important:

  • Valoarea minimă a unei comenzi pentru care primești Discount Avon este de 75 de lei;
  • Ca Reprezentant Avon poți beneficia și de discounturi mai mari (de până la 50%) la produsele Avon comandate; Urmărește campaniile promoționale!
  • Exemple privind modul de aplicare a grilei de discount găsiți în articolul Beauty Start Avon. Tot în acest articol sunt prezentate Cadourile și alte beneficii acordate noilor reprezentanți Avon în primele 3 campanii de la înscriere. Click pe butonul de mai jos și descoperă toate aceste avantaje!

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abonare Noutati Avon

Imi place Avon si vreau sa stiu mai multe!
Vreau sa primesc informații!