fbpx

Blog frumuseţe și îngrijire

Tinute de purtat in carantina

Acum ești în situația în care biroul și restaurantul s-au mutat la tine acasă. Nu știi niciodată când apare o ședință online, așa că trebuie să fii pregătită. În plus, mult timp petrecut în familie face și mai importantă alegerea unei ținute de purtat în carantină care să îți scoată în evidență frumusețea și grația în fața celor dragi. Fiind o perioadă stresantă, îți recomand să îți începi ziua cu un machiaj ușor, o coafură îngrijită și un strop de parfum. Reflexia ta în ecranul laptopului trebuie să îți bucure privirea.

No Comments
avon beauty start

Înscrie-te acum și intri direct în programul de bun-venit Avon Beauty Start, special conceput pentru tine ca nou reprezentant. Premiile atractive ale programului Avon Beauty Start, discount-ul de până la 50% și alte programe motivaționale te vor face să perseverezi în noua ta activitate.
Avon Beauty Start, în primele 3 campanii de activitate (durata unei campanii este de 3 săptămâni), te premiază cu produse cadou în valoare totala de peste 240 ei, livrare gratuită și credit pentru plasarea comenzilor, iar facturile le poți achita în termen de 14 zile de la livrare.

No Comments
Cutie de bijuterii chihlimbar UGears

Cutia de bijuterii, ştiută şi sub numele de cufăr de comori sau sipet, este încă din cele mai vechi vremuri un semn distinctiv al oamenilor inteligenţi, capabili să posede şi să aprecieze obiecte de valoare. Cutia de bijuterii este unul dintre lucrurile care, pe de o parte ascund, pe de altă parte expun. Când vedem o cutie de bijuterii, imediat ne imaginăm comorile dinăuntru. În ea ne punem bijuteriile, amuletele, obiecte cu o valoare sentimentală specială şi nu numai, la loc ferit, protejate atât de priviri indiscrete, dar şi de praf sau alte surse de murdărie.

De ştiut…

No Comments
Pallete Mania Avon

Palette Mania Avon

Fiecare femeie are trăsături unice si o frumusețe care ține mai mult de expresivitate decât de culoarea ochilor, forma buzelor sau conturul feței. Imaginația si o bună paletă de machiaj te ajută sa le pui in valoare. Te sfătuiesc sa încerci produsele din gama Palette Mania Avon deoarece femei din mai multe țări sunt încântate de calitatea lor. In plus, fiecare paletă conține de la 4 până la 20 de nuanțe diferite. Daca nu ai experiență, ești in pană de idei sau vrei să afli care sunt noile tendințe legate de machiaje cu siguranță vei găsi pe internet tutoriale care te pot ajuta. Sau lasă-ți imaginația să zboare si joacă-te combinând nuanțele de pe paleta de machiaj.

No Comments

Luminata este o creație a celebrului parfumier Mourice Roucel pentru Avon, același autor al bestsellerelor Be Delicious de la DKNY, Celine Dion Sensational și Gucci Envy.
Apa de parfum Luminata este o strălucitoare compoziție floral-fructata care persistă toată ziua. Notele de vârf sunt arome de pară și vanilie, cele de mijloc sunt bujor și vanilie. Notele de bază sunt lemnoase, o combinație încântătoare de vanilie de Madagascar, lemn alb și mosc.
În România este produsul vedetă al broșurii 14 / 2018, unde Anca Serea, ambasador Avon, o poartă cu strălucire. Avon oferă în broșura 14 două cadouri la comandarea acestei ape de parfum: loțiunea de corp și mini-apa de parfum.

No Comments

Grila de discount Reprezentant Avon valabilă din campania 13 / 2018

Noua grilă de discount este mai atractivă datorită celor 6 nivele, spre deosebire de 4 din versiunea anterioară, iar primul nivel pornește acum de la 75 lei față de 120 lei așa cum era înainte.
Fiecare nivel atins aduce un procent mai mare de discount iar bonusul de continuitate este oferit acum încă din a doua campanie consecutivă de activitate. Este considerat activ orice reprezentant Avon care a plasat macar o comandă în campania respectivă și diferența dintre valoarea comenzilor plasate și a retururilor înregistrate este mai mare ca 0.
Procentul de discount începe de la 10% și poate ajunge până la 40%. Avon oferă acum 40% discount și la produsele condiționate, față de 10% așa cu era în vechea variantă, fiecărui reprezentant care a fost activ în campania precedentă și care acum plasează o comandă de peste 1000 lei. Oricare comandă plasată ulterior în cadrul aceleiași campanii va păstra acest beneficiu de 40% discount la produsele condiționate.
În cazul acestui beneficiu vorbim totuși de o ofertă limitată pe perioada campaniilor 13-15 / 2018 și, în funcție de interesul arătat de reprezentanți, ea va fi prelungită sau nu.
Taxa pentru procesarea comenzilor se aplică acum doar comenzilor mai mici de 75 lei, față de 100 lei cât era înainte.

Dacă sunteți tentat/ă de aceste beneficii, vreți să știți mai multe despre câștigurile pe care le are un reprezentant Avon sau vreți să vă reactivați, completați acest formular și veți fi contactat/ă în scurt timp de către un coordonator.

No Comments

Abonare Noutati Avon

Imi place Avon si vreau sa stiu mai multe!
Vreau sa primesc informații!