fbpx
avon beauty start

Înscrie-te acum și intri direct în programul de bun-venit Avon Beauty Start, special conceput pentru tine ca nou reprezentant. Premiile atractive ale programului Avon Beauty Start, discount-ul de până la 50% și alte programe motivaționale te vor face să perseverezi în noua ta activitate.
Avon Beauty Start, în primele 3 campanii de activitate (durata unei campanii este de 3 săptămâni), te premiază cu produse cadou în valoare totala de peste 240 ei, livrare gratuită și credit pentru plasarea comenzilor, iar facturile le poți achita în termen de 14 zile de la livrare.

Și surprizele continuă! În primele 3 campanii de la înscriere ai programul Avon Beauty Start, apoi ai ocazia de a participa la diverse competiții Avon având ca premii produse cadou, vouchere de cumpărături și vei putea câștiga chiar și un autoturism Fiat în valoare de aproximativ 50.000 de lei. Nu mai sta pe gânduri! Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și intră în programul Avon Beauty Start!
În primele tale 3 campanii de la înscriere, la fiecare 3 săptămâni, vei primi garantat Produse Premium cu doar 5 lei. Trebuie doar să plasezi o comandă de minimum 160 de lei / campanie! Ai și mai multe premii dacă vei comanda produse Avon în valoare de minimum 320 de lei!


Premiile programului Avon Beauty Start:

Important de reținut:

Valoarea de 160/320 de lei menționată în cadrul programului Avon Beauty Start nu include valoarea de 5 lei a premiului. Îndeplinești condiția de a plasa sau cumula comenzi de minimum 160/320 lei în fiecare campanie și primești automat produsele cadou. Daca NU se îndeplinește condiția, premiile NU se pot câștiga și NU reportează pentru campaniile următoare. Valoarea totală a premiilor este de peste 240 de lei. Premiile programului Avon Beauty Start se acordă o singură dată pentru fiecare reprezentant în primele 3 campanii de la înscriere.

În situația în care premiile nu sunt pe stoc, Avon își rezervă dreptul de a înlocui aceste produse cu altele similare ca valoare și utilitate.

Sigur vrei să fii informat așa că ți-am scris și despre :

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abonare Noutati Avon

Imi place Avon si vreau sa stiu mai multe!
Vreau sa primesc informații!