fbpx

Alpha Parfum Avon pentru Ea și El

Apa de parfum Alpha de la Avon pentru Ea și El este marea lansare din Catalog Avon 12/2016 în România!
La crearea acestor parfumuri au lucrat marile nasuri Adilson Rato și Frank Voelkl.
Adilson Rato a mai creat parfumurile Atraction pentru Avon, Quasar Forever Energy pentru Buticario și Next2Me Men pentru Jafra. Frank Voelkl a creat pentru Avon mai multe parfumuri dintre care parfumul Ultra Sexy care este încă disponibil în catalogul avon curent, ieșite din ofertă sunt Flower by Cynthia Rowley și Petal by Cynthia Rowley. Alte parfumuri la crearea cărora a participat special pentru Avon sunt Doce Balanço și 300 km/h Pole Position, pe care sperăm să le avem disponibile și în catalogul avon din România. Frank Voelkl a creat nenumărate parfumuri pentru multe companii dintre care menționez doar Oscar de la Renta, Le Labo, Guerlain și alții.
Împreună au făcut o echipă minunată și au creat spre încântarea noastră parfumurile Alpha pentru Avon. Alpha este un nume predestinat, în natură femela și masculul Alpha fiind conducătorii grupului din care fac parte.
Apa de parfum Alpha pentru Ea face parte din categoria floral-orientală, notele de vârf puternic fructate de portocală sângerie, zmeură și litchi; notele de mijloc sunt note florale de caprifoi și nufăr; notele de bază sunt note lemnoase și cashmeran. Cashmeran este o pudră puternic aromată și este utilizată în general ca o notă de bază, pentru a adăuga profunzime și senzualitate la compoziții de parfum. Cashmeran a fost creat special pentru a evoca o aromă catifelată de cașmir în parfumerie.
Apa de parfum Apha pentru El face parte din categoria oriental-lemnoasă. Notele de vârf sunt verbenă, bergamot și boabe de ienupăr; notele de mijloc sunt de busuioc, lavandă, nucșoară și cardamom; notele de bază sunt cedru, tămâie și Brandy din Sicilia.

Cod parfum Apha pentru Ea Avon 03525
Cod parfum Apha pentru El Avon 03715

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abonare Noutati Avon

Imi place Avon si vreau sa stiu mai multe!
Vreau sa primesc informații!